STURČNA I KONSTRUKTIVNA REŠENJA

PRIPREMA PODLOGE I SANACIJA

Bilo da se radi o zaštiti ili sanaciji horizontalnih betonskih konstrukcija, NBN INŽENJERING ima savremna rešenja. Uz našu stručnost i tehnički opremljenim timom, možete zaštiti svoj beton od svih neželjenih pukotina i oštećenja.

Bilo da je problem popravke ili zaštite, nudimo projektna rešenja za sve vaše potrebe i novonastale probleme. Zato naša kompanija s ponosom predstavlja i sistem ubrizgavanja koji se može koristiti u horizontalnom prekidu kapilarnog podizanja vlage i prodora vode.
Priprema podloge
Zaštitni slojevi
Sanacija podova

Savremena rešenja za sve podloge i pukotine u betonskim konstrukcijama

INEŽENJERSKI PROJEKAT, PROFESIONALNI GRADITELJI I PREMIUM KVALITET MATERIJALA

Idealno organizovan NBN tim spreman za besprekornu saradnju i izvanredne rezultate

Repearirajte ili zaštitite beton našim inovativnim sistemima za injektiranje. Specijalizovani smo za popravku pukotina u betonu i opremljeni smo najnovijom tehnologijom za taj posao. Vaša zgrada će biti bez curenja i nećete morati da brinete o oštećenju vode ili buđi uz NBN ENGINEERING.

Poliuretani

Poliuretanske smole su sjajno rešenje zaštite protiv svake mogućnosti prodiranja vode ili vlage, a NBN INŽENJERING nudi sve potrebne čvrstine i elastičnosti ovih smola, kao i mogućnost njihovih kombinacija kako bi se postigla idealna zaštita

Akrilne smole

U slučaju kada je potrebna zaštita od kapilarnih vlaga ili jakih voda, a vaša betonska konstrukcija ne dozvoljava korišćenje smola koje ekspandiraju, NBN INŽENJERING vam nudi idealno rešenje u vidu akrilatnih smola.

Epoksi smole

Za reparaciju pukotina i naprslina kod kojih nije toliko važna elastičnost koliko je važna čvrstoća, NBN INŽENJERING nudi rešenja koja uključuju korišćenje sprecijalnih vrsta epoksi smola.

Savremenim rešenjima i inovativnim idejama zajedno stvaramo bolje mesto za generacije koje dolaze