NBN INŽENJERING - bolji standard gradnje

NBN inženjering je građevinska firma sa sedištem u Beogradu čije su godine poslovanja obogaćene mnogobrojnim uspešno završenim i nagrađivanim projektima i zadovoljnim klijentima širom Balkana.

Naše poslovanje smo osnovali još 1992. Godine, i od tada ga konstantnim radom i stručnim usavršavanjima unapređujemo da bismo danas mogli ponosno reći da vodimo usko specijalizovane timove koji isporučuju inovativne i rigorozne projekte i proizvode, usluge, standarde i kvalifikacije koje se koriste širom sveta.

NBN inženjering je građevinska kompanija specijalizovana za šest vrsta delatnosti u građevinarscu sa vrhunskom završnom obradom i pažnjom posvećenom detaljima. Cenimo i odličan dizajn i kvalitetnu izradu, jer uživamo u izazovima i kreiranju jednistevnih i prilagođenih projekata. Specijalizovani smo za podopolagačke radove, izgradnju sportsko-rekreativnih terena, sanaciju kapilarnih vlaga, sanaciju konstruktivni elemenata građevinskih objekata, izradom unikatnih podova na bazi epokisida i izradu mostovskih konstrukcija. Svestranost, nivo kvaliteta i trajnosti, a s druge strane mogućnost veoma unikatnih građevinskih rešenja su razlog zašto smo se specijalizovali u ovih šest vrsta delatnosti.

U deo naših poslovnih obaveza uvršćujemo konstantno usavršavanje i praćenje trendova, zato se u NBN inženjeringu otvaraju nove građevinske mogućnosti i zato uvek nastojimo da koristimo najnovije i najkvalitetnije proizvode za naše klijente. Naš visok nivo stručnosti, znanje kao glavnog izvođača i opsežne mogućnosti inženjeringa i upravljanja projektima idu ruku pod ruku sa našom odgovornom organizacionom strukturom i politikom partnerstva sa lokalnim kompanijama, omogućavajući joj da uvede rešenja koja su i globalna i modularna rešenja.

Radnika

+

Završeni Projekti

+

Godina u poslu

+

Država

+