INFRASTRUKTURA

NBN INŽENJERING nudi savremena infrastrukturna rešenja za sve vaše projekte zahvaljujući konstantnom usavršavanju i praćenju inostranih trendova i gigantskih projekata svetskih kompanija.

Zahavljujući konstantnom usavršavanju i praćenju trendova, a prvenstveno dugogodišnjim iskustvom učešća u važnim infrastrukturnim projektima naše zemlje i regiona, NBN INŽENJERING može da se nosi i sa veoma zahtevnim i kompleksnim idejnim rešenjima i projektovanjem svih segmentima infrastrukture.
Airless sistemi i hidroizolacije
Farbanje i zaštita betonske konstrukcije
Farbanje i zaštita tunela

NBN INŽENJERING je opremljen najboljim inženjerima i iskusnim tehničarima kako bi osigurali da vam možemo ponuditi najbolje rešenje za sve instalacije i re-instalacije u vašim objektima.

INEŽENJERSKI PROJEKAT, PROFESIONALNI GRADITELJI I PREMIUM KVALITET MATERIJALA

Idealno organizovan NBN tim spreman za besprekornu saradnju i izvanredne rezultate

NBN INŽENJERING je jedna od vodećih kompanija na Balkanu kako po stručnosti timova sa kojima sarađuje tako i po tehničkoj opremljenosti za postavljanje elektroinstalacija, vodovodnih mreža i saniranju kulturnih objekata od istorijskog značaja.

Elektroinstalacije

Kroz dugogodišnji rad uspeli smo da se nosimo i sa veoma zahtevnim projektima elektroinstalacija u malim i ogromnim objektima. Od NBN INŽENJERINGA možete očekivati specijalizovan inženjerski projekat i licencirane tehničare koji su spremni da ispune sve vaše potrebe za električnim naponom i bilo kojom rasvetom.

Vodoinstalacije

Delatnost NBN INŽENJERINGA se sastoji od pružanja usluga montaže i sanacije vodovodnih instalacija i kanalizacije, izgradnje hidrograđevinskih objekata, spoljnih vodovodnih mreža i tehničko-ekonomskog održavanja regulacionih i zaštitnih vodnih objekata, voda i vodna dobra na državnim i lokalnim vodama.

Rekonstrukcija

NBN INŽENJERING ne gradi samo nove zgrade, verskim i istorijiskim građevinama od velikog značaja vraćamo prvobitni sjaj oslanjajući se na radom stečena znanja i iskustva, i nove tehnologije. A svaki naš korak prati precizan građevinski plan za sprovođenje date rekonstrukcije.

Savremenim rešenjima i inovativnim idejama zajedno stvaramo bolje mesto za generacije koje dolaze