Mi radimo ono čega se drugi plaše – to je parola naše firme po kojoj nas mnogi prepoznaju.

Svojim znanjem nebrojeno mnogo puta smo dokazali zašto smo najbolji, a zadovoljni korisnici nas uvek spominju po dobrom.

Hidroizolacija bazena vrlo je komplikovan proces koji počinje prilikom izlivanja samog betona na objektu, jer upravo kvalitet izolacije zavisi od pravilno urađene podloge! Nije samo beton presudan za dobro izveden posao. Najviše problema i curenja bazena dešava se upravo na spojevima bazenske tehnike i betona, odnosno na prodorima cevi osvetljenja, slivnika, turbo jet-ova i masažera kroz betonske zidove i pod. Moderni bazeni napravljeni su za maksimalno uživanje ljudi i kao takvi prepuni su tehnike koja to uživanje i omogućava. Desetine prodora različitih oblika i veličina vlasnicima treba da omogući maksimalno uživanje, a na žalost, vrlo često izazivaju glavobolju i prave probleme jer upravo na tim mestima voda nalazi put i problemi vlaženja  a kasnije i buđi izazivaju velike probleme i skoro nemoguće popravke bez oštećenja keramike i cevi! Male tajne velikih majstora potrebne su da spojevi cevi i betona nikada ne puste vodu, a mi ćemo sa zadovoljstvom primeniti na Vašem objektu.

Upravo zato NBN INŽENJERING uvek savetuje da jedna firma izvodi posao od početka do kraja jer je samo to ispravan način izgradnje bazena. U suprotnom moraćete da zovete građevince, električare, ljude za bazensku tehniku, izolatere i keramičare da biste saznali da niko od njih nije kriv i da su posao svi uradili kako treba!