20161014_140851

Kod izrade epoksidnih podova najvažniji uslov kvaliteta poda leži u kvalitetu betonske podloge. Od kvaliteta podloge zavisiće nosivost poda, njegov estetski izgled i trajnost.

Zato ovu poziciju treba shvatiti krajnje ozbiljno i sve uraditi da bi se uopšte mogao raditi ovaj pod.

Kao prvo pod mora imati odgovarajuću ravnost, propisanu DIN normama, mora biti urađen od betona marke MB 30,star min. 28 dana,sa manje od 4% vlage i minimalne debljine 8 cm, armiran po statičkom proračunu i sa fugama isečenim u poljima od max. 20 m2.

Pre izrade, bilo kog  epoksidnog sistema, neophodno je brušenje postojeće betonske podloge, usisavanje industrijskim usisivačem i raparacija eventualnih oštećenja betona.

 

Brušenje je obavezna pozicija i za novoizvedene betonske podloge, jer se mora ukloniti zaostalo cementno mleko, nevezani delovi i sl.

Vršimo ugradnju svih vrsta podova na bazi epoksida i poliuretana. Već 25 godina ugrađujemo i saniramo podove u Srbiji i regionu. Na bazi epoksidnih smola NBN INŽENjERING Vam nudi širok asortiman podova u zavisnosti od Vaših želja, potreba i primene objekta.

Epoksidi se mogu ugrađivati na nekoliko načina, koji su detaljnije objašnjeni u našoj ponudi i cenovniku.

Premazi, samolivi, antistatik podovi, dekorativni podovi, protivprašni premazi itd., sve je to deo naše ponude i biće nam zadovoljstvo da Vas posavetujemo i pomognemo u izboru najboljeg tehničkog rešenja.